Får jorden besøg af intelligent liv fra universet?
 
Home Debat Exopolitik

Exopolitik

PDF Udskriv Email

…tiden er inde til, at løfte hemmeligholdelsens slør. Lad sandheden komme frem, så der kan være en virkelig og velinformeret debat om ét af de vigtigste problemer som vores planet står overfor i dag
. Paul Hellyer, forhenværende canadisk forsvarsminister


En definition på exopolitik kunne være:

  • Statsvidenskab der beskæftiger sig med at vejlede eller påvirke regeringspolitik der adresserer ikke-jordiske fænomener og ikke-jordiske folk.
  • Exopolitiske handlinger, praksiser og politik.
  • En persons exopolitiske holdninger eller tilslutninger.
  • Det samlede kompleks af relationer mellem menneskeheden og ikke-menneskelige intelligente væsner.


Centrale temaer som exopolitisk aktivisme ofte kredser om:

  • at få verdens regeringer til at komme med en officiel anerkendelse af den ikke-jordiske tilstedeværelse.
  • at få frigivet eksotisk teknologi der er låst fast i klassificerede projekter (USAP - eller 'unacknowledged special access projects') Teknologien anses for at kunne bidrage til løsningen af mange af jordens presserende problemer. F.eks. global opvarmning og fattigdom. Se afsnittet om eksotisk teknologi.


...vi må tage os i agt for det militære-industrielle kompleks' uberettigede indflydelse, hvad enten den er eftertragtet eller ej. Potentialet for et katastrofalt tiltag af forkert anbragt magt eksisterer og vil blive ved med det. Vi må aldrig lade vægten af denne forbindelse bringe vor frihed og vore demokratiske processer i fare. Vi skal ikke tage noget for givet. Kun årvågne og velinformerede borgere kan fremtvinge den rette sammenfletning af det enorme industrielle og militære forsvarsmaskineri med vore fredelige fremgangsmåder og mål, så sikkerhed og frihed kan trives sammen. Fra præsident Eisenhowers afskedstale til nationen, januar 1961.


Det er ikke nødvendigt for absolut magt at lyve; den kan være tavs. Men ansvarlige regeringer - der er forpligtet til at tale – maskerer ikke kun sandheden, de lyver med frækhed. Napoleon Bonaparte.2009: Stephen Bassett, exopolitisk lobbyist og aktivist i Washington D.C.


Udover The Disclosure Projects aktiviteter afholdes der jævnligt exopolitiske konferencer i Washington. Den seneste er The Citizen Hearing on Disclosure (2013):


Nyhedsindslag om The Citizen Hearing on Disclosure i Washington DC i 2013.Eksempler på gamle TV-nyheder:Gå til forsiden


 
You are here: